​Kirstine Seligmanns Skole

En privatskole i centrum af Vejle

Mød Cambridge lærer Helle Toft​

Fakta om Cambridge-engelsk

Et tilbud til eleverne i 9. klasse.

Der er undervisning seks timer om ugen.

Afsluttes med en frivillig prøve.

Prøven består af fem dele, hvor de skriftlige dele rettes og bedømmes i Cambridge.

Bestås eleven alle dele, udleveres et såkaldt FCE-certifikat fra University of Cambridge.

FCE er en internationalt anerkendt eksamen, som giver adgang til at studere i udlandet.


​Helle Toft har været på Kirstine Seligmanns Skole siden 2004, hvor hun gik på seminariet og var tilkaldevikar. Hun er glad for, at hun stadig er en del af skolens særlige kultur. Helle er ansvarlig for Cambridge-engelsk i 9. klasse, som byder på tre timers ekstra engelsk hver uge på højt niveau.

Helle Toft om Cambridge engelsk:​
Eleverne bliver selvsikre og flydende på engelsk
Med Cambridge-engelsk kommer eleverne helt tæt på en engelsksproget hverdag. De får en stor viden om sproget, viden om hvordan man gebærder sig på både formelt og uformelt sprog. De lærer, hvordan man tiltaler hinanden i forskellige situationer – både mundtligt og på skrift – og så får de et langt større ordforråd, fordi de har dobbelt så mange engelsktimer som kammeraterne på de andre hold.
​Undervisningen består af mange forskellige elementer – de læser og skriver, de lytter til engelsk, og de taler. Eleverne på Cambridge-holdet arbejder meget og hårdt, til gengæld rykker de sig utrolig hurtigt og rigtig meget. I løbet af skoleåret plejer vi at arrangere en forlænget weekendtur til London sammen med nogle forældre.​

Kirstine Seligmanns Skole​

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416​