Hygiejnepolitik

Håndhygiejne hos personalet

Vi er i børnehaven meget opmærksomme på at have en god håndhygiejne. Et af omdrejningspunkterne er en god håndvask efter f.eks. hjælp til næsepudsning, sortering af vasketøj eller håndtering af affald. Desuden anvender personalet altid handsker ved håndtering af afføring, opkast og betændelse.

Håndhygiejne hos børnene
Som voksne er vi rollemodeller for at skabe en god håndhygiejne blandt børnene. Derfor ser vi det som et pædagogisk tiltag, at børnene vasker hænder efter toiletbesøg, og inden de skal spise. Børnene får god tid til at sæbe hænderne ind, skylle sæben af og tørre hænder i et papirhåndklæde. Hele denne rutine er genkendelig og naturlig for børnene.

Rengøring
Vi har i børnehaven faste procedurer og retningslinjer for rengøring. Vi tjekker dagligt toiletterne og rengør dem i det omfang, det er nødvendigt. Derved sikrer vi, at der er rent for både børn og personale.


Når vi har sygdomsperioder med opkast, diarre og øjenbetændelse, skærper vi rengøringen evt. med afspritning. Desuden lufter vi ud efter hvert måltid, så der er gennemtræk i hele huset for derved at sikre et godt indeklima.

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej