Børn med særlige behov

Kirstine Seligmanns Børnehave rummer mange forskellige børn. Vi tilstræber, at vores arbejde med Pædagogiske Læreplaner har en naturlig sammenhæng med vores værdigrundlag, pædagogiske målsætninger og vores teoretiske pædagogiske grundlag.

Nogle gange handler vores arbejde om, at hjælpe børn med forskellige vanskeligheder af sociale eller emotionelle vanskeligheder eller fysiske udfordringer af den ene eller anden art, – med at indgå i en almindelig hverdag i vores børnehave.

Vi er bevidste om i hvilke gruppekonstellationer barnet vil få mest udbytte af aktiviteterne og vi tager udgangspunkt dels i barnets eksisterende styrker og dels i dets udviklingspotentialer, når vi tilrettelægger fælles forløb for hele børnegruppen.

Vi har et tværfagligt samarbejde med talepædagoger, børnepsykolog, sundhedsplejerske og andre fagfolk gennem vores samarbejde med Vejle kommune.

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej