Pædagogisk læreplan 2023

Evaluering lærerplanen 2023

På trods af en lang periode med Corona har vi kunnet opretholde vores daglige struktur over de sidste par år med enkelte lavpraktiske småjusteringer.

Derfor har vores metoder/aktiviteter stadig været mulige, og vi har derfor sigtet mod vores pædagogiske grundlag.

Noget der blandt andet har været fokus på er:

Forældresamarbejde: Vi har skruet op for den daglige overlevering ved at have en ekstra dag til samtaler udover vores, i forvejen, to om året. Det har vi gjort ved at have en eftermiddag, hvor noget af personalet sidder klar med ”åben dør”.
Derudover har vi justeret på personalesammensætningen i løbet af en dag og valgt, at der hver dag skulle være en ekstra gennemgående pædagog i løbet af dagen, så der var mere tid til den daglige overlevering

Børnefællesskaber: "Fri for mobberi": Vi har, i samarbejde med indskolingen og dets personale, alle været på grundkurset og påbegynder fra i år, at alle forældrene i børnehaven deltager ved et oplæg rettet mod forældre. Så både børnehavepersonale, skolepersonale og forældre taler det samme sprog og kender til værdierne.

KIDS: Personalet bliver ligeledes introduceret til værktøjet KIDS, som er et evalueringsværktøj, der sikrer kvalitetsudvikling i daginstitutioner via observationer.
Det, der lægges vægt på, er: relationer, leg og aktiviteter og fysiske omgivelser

Her vil vi, til at starte med, prøve det af til at optimere vores fysiske omgivelser udendørs. Planen er, at vi I 2024 skal tilføje nyt til vores legeplads.

I løbet af de sidste par år har vi bl.a. arbejdet med børnefortællinger ift. de aktiviteter, vi laver i løbet af ugen på personalemøder. Vi har ligeledes arbejdet i grupper med praksiseksempler over de metoder, vi bruger på en pædagogisk dag.
Derudover er forældrene med til hvert år at evaluere på vores praksis.
Dette er alt sammen er medvirkende til at vi får øje på, hvor vi kan justere.
Vi evaluerer ligeledes på ugentlige møder og personalet har forberedelsestid i løbet af ugen, hvor der også er tidspunkter, hvor de sidder sammen med deres ”metode”kolleger og evaluerer på forløb (Motorik, Natur, Kreativ, etc.)

I løbet af sommeren 2023 har personalet kigget læreplanen igennem og revideret den og bl.a. tilføjet praksiseksempler.

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej