Det siger forældre og børn om Kirstine Seligmanns Børnehave​​

Her er et uddrag af forældretilbagemeldingerne, hvor de sætter ord på hverdagen i børnehaven med citater eller sjove/gode historier:​

børnetegning

En fantastisk dejlig og spændende børnehave med egen frikadelletyv. Og ikke nok med det. Frikadelletyven har en mor, der hedder fru Skrap. Vi sætter stor pris på den kommende uges plan, der bliver lagt på Tabulex hver weekend.

Udover at give et fantastisk overblik, er det spændende for vores datter, og for os, at høre hvad der skal ske inden for en overskuelig fremtid. Så kort sagt. Vores datter elsker sin nye børnehave. Hun trives og nyder hverdagen med vennerne så meget, at hun ofte er svær at få med hjem. Tak herfra.

børnetegning1

Når William siger: Far jeg vil gerne være den sidste der bliver hentet, ved vi, hvor glad vores dreng er for at gå i børnehaven. Vi var meget skeptiske over at vores dreng skulle skifte børnehave et år før skolestart, men det er en fornøjelse at være en del af Kirstine Seligmanns Børnehave. Her kan vi mærke de ansatte brænder for deres arbejde med børnene – Verdens bedste børnehave.

børnetegning2

​Alt i alt kunne vi ikke forestille os det bedre og er glade for, at vi sagde ja til pladsen i Seligmanns Børnehave! Ofte har vi så travlt med at "pakke børnene ind" - pas nu på, hvad nu hvis, uha uha.

Når man skifter børnehave, trækker man tæppet væk under dem og de får med et knips ny geografi, nye fysiske rammer, nye voksne, nye jævnaldrende kammerater og bygger et nyt "jeg" og mange forældre vil nok gyse lidt ved skiftet. Jeg ved det for mit eget vedkommende - jeg synes det var decideret synd for vores lille fyr, at han pludselig skulle skifte hele sin hverdag ud, selvom jeg var indforstået med den større plan og idé med det.

børnetegning3

​Det har været meget positivt for os at opleve, hvor godt og bevidst dette skifte har været håndteret af KSS med fast, forudsigeligt personale med tydelige voksne, tydelige værdier og ordnede, fysiske rammer. Det er vi meget taknemmelige for.

Vi sidder i bilen på ved hjem fra børnehaven. Zigurd siger:"Det er faktisk ret godt, at Majbrit er begyndt at arbejde i min nye børnehave, (lille pause) hun er nemlig ret sød”.

børnetegning4

Om aftenen, inden Line skal sove, fortæller jeg altid Line, hvad hun skal lave i børnehaven den efterfølgende dag.

En dag fortæller jeg Line, at Palle skal lave sprogvurdering af hende, hvortil Line med det samme svarer:" Mor, han er fjollet ham Palle, hvorfor skal jeg det, han ved da, jeg taler dansk? "😂. Personalet er fantastiske, omsorgsfulde, imødekommende og altid i godt humør.​

​Smilla fortæller: "Det allerbedste ved børnehaven er, at der er madro, og at hendes bedste venner er der, og at de lærer en masse om dyr og lande og alt muligt andet og at de voksne er søde og sjove"

Som Smillas forældre var vi noget spændte på hvordan opstarten i Kirstine Seligmanns Børnehave ville være, men allerede på anden dagen var Smilla klar i “vinke vinduet” :-) Vi er yderst begejstrede for stedet!​

​​

Kirstine Seligmanns Børnehave emmer af nærvær, empati og pædagogisk bevidsthed!

1. Den har de skønneste, sødeste og sejeste voksne, som leger, kigger i øjnene og udfordre børnene. Personalet prioriterer forældresamarbejdet højt både hvad angår informationsniveau og forældresamtaler, som holdes på baggrund af individuelle pædagogiske handleplaner – så fedt og ambitiøst.

2. Den har de mest rummelige og alsidige faciliteter som fx bibliotek, gymnastiksal, musiklokale, ny legeplads og meget mere.

3. Personalet har det højeste faglige niveau, så børnene bliver stimuleret ligeligt ift. deres sociale trivsel, leg og læring. 


Vores søn siger det sådan her:

Min børnehave er den bedste, fordi jeg elsker:
· Kassen med militærmænd
· Puderummet hvor vi må lege, bygge huler og pigerne danser
· Palle der tager mig og mine venner med i skoven og leger muddermonster
· Biblioteket, hvor jeg må låne bøger om edderkopper og Danmark
· Gymnastiksalen, hvor jeg må løbe og svinge i tove - altså vi leger piratleg
· Janni læser historie med sjove ting, men ikke mere, nu er det de andres tur (dialogisk læsning i små grupper)
· Vi skal til mega mange fødselsdage og det er sjovt
· Jeg har mange venner
· Sebastian spiller fodbold og finder Lego til mig. Jeg er ked af, at han skal på    en lang ferie
· Gitte og mig laver flotte julegaver til min mor og far
· Vi skal tit i Givskud Løvepark, når det er godt vejr
· Vi må få ferie om lidt.

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej