Skolefest 2024

Fredag d. 15. marts blev der afholdt et brag af en skolefest​ i DGI Huset i Vejle.

Festen blev indledt med en flot ind- og fanemarch med alle skolens elever i centrum.

Derefter blev der fremført underholdning i hal 1.

Udskolingens elever fra 8.-10. klasse underholdt med stump, rytme og beats, anført af Jesper Falch, som styrede flokken med stor gejst og professionalisme.

Derefter fulgte mellemtrinnets elever fra 4.-7. klasse. Her var forestillingen bygget op over temaet Venskab. Indtrykket var særdeles stærkt og poetisk. Vi fulgte en dag fra morgen til aften, scener fra en skolegård, en tur på stranden, og det bedste af det hele: venskab. Instruktører fra Vejle Musik- og kulturskole instruerede eleverne.

Indskolingen, eleverne fra 0.-3. klasse, var virkelig i hopla. De fremførte flotte sekvenser med hulahopringe, sjipning, afrikansk dans, glad dans, stump, rytmik og spil. Rytmegruppen fik hjælp af Christine Dueholm.

Salen kogte af begejstring, og elevernes underholdning fik mange klapsalver.

Efter underholdningen stod resten af festen på aktiviteter, hvor eleverne var opdelt trinvist i forskellige haller, ligesom der var fællesspisning og mulighed for gode samtaler.

Afslutningsvist fremførte tidligere elever deres indmarch. Som altid festligt og glædeligt, at tidligere elever bakker op om deres gamle skole.

Alt i alt en rigtig vellykket og dejlig skolefest med masser af glæde og liv.

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej