Goethe tysk

Skolen tilbyder elever i 8. klasse, der har et solidt fagligt niveau og er motiverede for at arbejde mere dybdegående med faget, mulighed for at deltage i undervisningen i Goethe tysk.

Undervisningen i Goethe tysk tager emner som: hverdag, familie, ferie, arbejdsverden og verden omkring os op.
​Emnerne vil, gennem den skriftlige og mundtlige dimension, give eleverne mulighed for tilegne sig færdigheder, så de kan gå til en frivillig eksamen og tage et international anerkendt certifikat. Et certifikat, der er gyldigt til uddannelsesinstitutioner i rigtig mange lande.
Goethe-Instituttets eksamener følger niveauerne i den fælles europæiske referenceramme for sprog: fra begyndere (A1) til højt niveau (C2).​
I marts vil eleverne få mulighed for at gå til prøve i Goethe tysk. De vil, efter bestået prøve, modtage Goethe-certifikat A2, som er en officiel og internationalt anerkendt dokumentation for deres tyskkundskaber.
Prøven, som består af en skriftlig del (lytte, læse og skrive) i 70 minutter og en mundtlig del, som bliver afholdt parvis og varer 15 minutter uden hjælpemidler Prøven koster ca. 850 kr.

Læs mere om Goethe-Instituttet her: https://www.goethe.de/ins/dk/da/index.html

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej