Fagpakke i 10. klasse​

Obligatoriske fag​

Antal lektioner pr. uge​

Dansk​

7​

Matematik​

5

Engelsk​

4​

Tysk​/tysk som kulturfag*/fransk som kulturfag*

4​

Historie​*

2​

Samfundsfag​*

3​

Idræt​*

2​

* ikke prøvefag​

Frivilligt fag/valgfag​

(som vi anbefaler)

Antal lektioner pr. uge​

Fysik/kemi

2​

Obligatoriske modulfag​

Antal lektioner pr. uge​

Økonomi​

Psykologi

Sundhed

1​

Øvrige fag​

Antal lektioner pr. uge

Lifeskills

2

De tre obligatoriske modulfag løber hver over en periode på ca. 3 måneder.

Der er en ugentlig fordybelsestime, hvor eleverne har mulighed for at læse lektier, samarbejde om opgaver og afleveringer mv.​

Beskrivelse af modulfagene​

Økonomi

I faget økonomi fokuserer vi sammen på at forbedre vores forståelse af økonomiens markante rolle i både privatliv og samfundsliv.

Temaerne er bl.a.: Budget, skat (frikort, bikort og hovedkort), årsopgørelse, forskudsopgørelse, banklån og forbrugslån, fastforrentet eller flexlån, obligationer og aktier.

Psykologi

I faget psykologi vil eleverne blive præsenteret for en bred vifte af forskellige psykologiske emner, som tilsammen sigter mod en bredere forståelse for menneskets psyke. Der vil blive arbejdet med klassiske psykologiske teorier, emnebaserede klassediskussioner, analyser af interessante cases, film/dokumentarer, der vækker nysgerrighed og underbygger viden, samt fordybelse i mindre projektarbejde.

Sundhed

I faget sundhed lægges vægt på, at eleverne får indsigt i deres personlige kompetencer på sundhedsområdet, og at de kan forholde sig til egen krop og forståelse for sund mad og velvære. Temaerne er bl.a.: Makronæringsstofferne, kulhydrater, proteiner, fedt, BMI, basalstofskifte, energistofskifte, fastfood, sukkerindtag, rygning og alkohol.​

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej