​Mikkel Guldbæk (til venstre) og Frederik Sindberg er begge kommet til Kirstine Seligmanns Skole i 10. De har begge fået løftet deres karakterer markant

  Frederik og Mikkel: Vi har det godt sammen, og vi lærer noget


​Både Frederik og Mikkel er glade for at gå på Kirstine Seligmanns Skole, og de understreger samtidig, at det ikke er nogen badeferie.
Der skal arbejdes:

Frederik: ”Vi har gode lærere, som gør undervisningen spændende. Når man mærker, at de går op i, at vi lærer, så gør vi også mere ved det.”

Mikkel: ”Lærerne går meget op i, at man laver sine lektier, og vi får mange lektier for. Og det virker, for mit snit er gået op.”

Drengene fortæller også, at skolen går op i regler og traditioner.
Når man går på trapperne, skal man gå til højre. Når lærerne kommer ind i klassen, skal man stå bag stolen, indtil læreren siger, man kan sætte sig. Og hver morgen er der morgensang.
De to er enige om, at man hurtigt vænner sig til det: Reglerne giver respekt for lærerne og for undervisningen, og traditionen med morgensang skaber glæde og fællesskab.

Fællesskabet dyrkes også på andre måder:
Mikkel: ”Da vi startede, var vi på introtur sammen med parallelklassen. Det var rigtig godt og fik rystet os sammen.”

Frederik: ”Vi har også været på studietur i Berlin. Det handlede både om, at vi skulle lære noget fagligt, og om at vi skulle lære hinanden endnu bedre at kende.”​

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej