​Kirstine Seligmanns Skole

En privatskole i centrum af Vejle

​​10-årige Mille Uhrenholt Kristensen går i 4. klasse på Kirstine Seligmanns Skole. Hendes lillebror går i 1. klasse.

​Læs og hør hvad Mille og hendes mor, Jane Uhrenholt Kristensen, synes om Kirstine Seligmanns Skole.

Mille: Godt at gå i en klasse, hvor alle kan lide hinanden

”På den her skole, er der ingen, der mobber hinanden. Selvfølgelig kan vi godt finde på at drille hinanden, men vi kan godt lide hinanden, og hvis vi skændes, bliver vi gode venner igen. Hvis der er et problem, så hjælper læreren med at løse det.
​Vi lærer også en masse. Der er skoler, hvor man ikke så tit har lektier for. Det har vi, og det fint, for så lærer vi noget. Hver morgen synger vi en sang i hallen. Det er hyggeligt og en god måde at starte dagen på. Man bliver mere glad af at synge.”

Jane: Vi har to børn, der går glade i skole hver dag

”Vi valgte Kirstine Seligmanns Skole på grund af dens klare værdier, og fordi den både har fokus på det sociale og på fagligheden. Og det smitter af på børnene, som har lyst til at lære mere. ​Der bliver stillet krav til børnene i en tidlig alder, men set ud fra det udgangspunkt, som børnene har hver især. Det niveau og den faglighed, det enkelte barn har, bliver der bygget videre på. ​Lærerne gør en masse for at inspirere børnene ved at inddrage ting, som sker her og nu, i undervisningen. ​Skolen har også forventninger til os forældre. Den lægger op til, at vi skal være aktive i at understøtte det sociale fællesskab i børnenes klasser.”

Kirstine Seligmanns Skole​

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416​