​Kirstine Seligmanns Skole

En privatskole i centrum af Vejle

15-årige Olivia Nicolaisen kom fra folkeskolen til Kirstine Seligmanns skole, hvor hun begyndte i 9. klasse.

Læs og hør, hvad Olivia og hendes far, Jesper Nicolaisen, synes om Kirstine Seligmanns Skole.

Olivia: Lærerne er megagode - man får lyst til at lære

”Det er helt vildt godt at gå her. Jeg er så glad. Jeg får flere udfordringer end i den gamle skole. Lærerne brænder for deres fag og de er gode til at lære fra sig. Selv om niveauet er højt, og stoffet er svært, så får man lyst til at lære det. De er megagode til at forklare det.

Mine klassekammerater har været gode til at tage imod mig som ny. Der er en god stemning, og det er lige meget hvordan man ser ud. De er super alle sammen, og ingen er udenfor. Jeg har ikke oplevet før, at alle er så positivt indstillet.”​

Jesper: Vi har fået en gladere datter, som vil lære noget

”Kirstine Seligmanns Skole er en meget positiv oplevelse for min kone og mig: Vi får hver dag en gladere pige hjem fra skole, og en pige, som er meget mere optaget af at dygtiggøre sig.

Jeg kan særligt godt lide den stærke faglighed, samt at skolen har valgt at niveauopdele undervisningen, så eleverne kan arbejde i forskellige tempi mod samme mål. Lærerne virker meget dygtige og engagerede, det er tydeligt, at de brænder for lærergerningen. De giver grundig feedback på opgaver, og feedbacken kommer hurtigt, indenfor en uge, så eleverne stadig kan huske opgaven. Det giver Olivia mulighed for at reflektere over den feedback, hun får, så hun kan lære af den.

Kirstine Seligmanns Skole​

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416​