​Kirstine Seligmanns Skole

En privatskole i centrum af Vejle

Kirstine Seligmanns Skole omtales jævnligt i medierne.
Herunder kan man læse et uddrag af de artikler, der ​er bragt om skolen.

14.9.20: Skolens 8. årgang er tilbage på skolen igen efter, at en elev var testet positiv for coronasmitte.

Alle elever på 8. årgang har været igennem coronatests efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Alle er testet negative, og den elev, der blev testet positiv i sidste uge, og på intet tidspunkt har haft symptomer på smitte, er ude af karantæne i dag.

Læs omtalen af situationen på flere af byens skoler, hvor også Kirstine Seligmanns Skoles nævnes her

8.9.20: Skolens 8. årgang er hjemsendt grundet coronasmitte.

En elev er mandag d. 7.9. konstateret smittet.

Skolen har fulgt sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og alle elever på 8. årgang samt den ramte klasses lærere er hjemme, hvor der fjernundervises via Microsoft Teams.

Læs artikel fra Vejle Amts Folkeblad her

1.9.20: Skolens 138 års fødselsdag blev fejret med manér. Skolens Initiativråd havde arrangeret besøg af en Hjem-Is bil, solen skinnede, og der var stor glæde hos eleverne.
​Vejle Amts Folkeblad var også forbi skolen. Læs avisens artikel om begivenheden her

​Vejle Amts Folkeblad bringer d. 27.7.20. en artikel om, hvordan skolens byggeri af det naturvidenskabelige hus skrider frem
Link til artiklen

​Danmarks Private Skoler har bragt en artikel om genåbningen af skolerne d. 21. april 2020.
Her omtales Kirstine Seligmanns Skoles genåbning
​Læs artiklen her

Artikel fra Veje Amts Folkeblad d. 22. marts 2020
Kirstine Seligmanns Skole bygger nyt naturvidenskabeligt hus.
​​Link til artiklen

Artikel fra Vejle Amts Folkeblad d. 24. januar 2020
​Børneulykkesfonden uddelte reflekser til eleverne i indskolingen.
​Link til artiklen

Artikel fra Vejle Amts Folkeblad 17. oktober 2019
​Kirstine Seligmanns Skole får ny skoleleder pr. 1. november 2019.
Link til artiklen

Artikel fra Vejle Amts Folkeblad 25. november 2017

Lørdag d. 25. november bragte Vejle Amts Folkeblad en artikel om Vejle kommunes karaktergennemsnit, hvor Kirstine Seligmanns Skole ligger på førstepladsen. Læs artiklen her

Artikel Vejle Amts Folkeblad 24. marts 2017
Fredag d. 24. marts bragte Vejle Amts Folkeblad en artikel, publiceret på Facebook, i anledning af en CEPOS-analyse, der placerer Kirstine Seligmanns Skole på en delt 10. plads blandt alle landets skoler og en 1. plads i Vejle kommune. Læs artiklen her

Artikel, Vejle Amts Folkeblad 5. januar 2017
Torsdag d. 5. januar bragte Vejle Amts Folkeblad en artikel om skolen.
Artiklen omhandler skolens placering som Danmarks 10. bedste skole, ligesom den giver et indblik i nogle af skolens traditioner.
Læs artiklen her

Atikel, Ve​jle Amts Folkeblad 20. august 2016
Lørdag d. 20. august 2016 bragte Vejle Amts Folkeblad et fint portræt af Ole Madsen, skolens viceskoleleder, i anledning af hans 40 års jubilæum på skolen.
Ole Madsen er en meget afholdt og respekteret viceskoleleder, og vi er stolte over at se ham som "Ugens vejlenser" i avisen.
Læs portrættet her

Artikel, Vejle Amts Folkeblad 23. januar 2016
Fredag d. 22. januar fik skolen fornemt besøg af Danmarks Underholdningsorkester, som spillede en forrygende koncert på skolen.
Lørdag d. 23. januar 2016 bragte Vejle Amts Folkeblad en artikel om koncerten, og hvordan den kom i stand. Læs artiklen her
Artikel Vejle Amts Folkeblad 11. august 2015
Tirsdag d. 11. august bragte Vejle Amts Folkeblad en artikel i forbindelse med åbningen af Kirstine Seligmanns Børnehave
Læs artiklen her​​

Artikel, Vejle Amts Folkeblad 22. september 2015
Tirsdag den 22. september 2015 bragte Vejle Amts Folkeblad en artikel om Kirstine Seligmanns Skole.
Se forsiden her Læs hovedartiklen her
​Skoleleder Tommy Kristensen uddyber herunder sine udtalelser til avisen, herunder, hvad han mener med udtalelsen: "Karakterer er jo bare et tal":​
Jeg er rigtig stolt af skolens flotte placering som nummer 21 på landsplan. Og det betyder noget, ligesom karaktererne betyder noget. Dette, synes jeg ikke, er kommet helt frem i artiklen. Ingen skal være i tvivl om, at karaktergennemsnittet for skolen, som en privatskole med en faglig profil, har stor betydning.
Det, jeg gav udtryk for over for journalisten var, at selve karakteren den enkelte elev får, ikke er det vigtigste – det vigtigste er, at eleven flytter sig fagligt, og det er dét, skolen har fokus på hver dag. Om karakteren er 7 eller 10 er ikke vigtigt, men at flytte en elev fra 4 til 7 eller fra 7 til 10 er meget vigtigt.
Noget andet, jeg fortalte journalisten, var, at skolens dygtige personale, lige fra pedel og sekretær til pædagog og lærer, har overordentlig stor betydning for elevernes læring og trivsel. Det er desværre ikke kommet med. Men alt i alt mener jeg, at artiklen er god reklame for vores skole.

Kirstine Seligmanns Skole​

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416​