Helene Tornbjerg er mor til Carla på 5 år

Carla startede i Kirstine Seligmanns Kirstine Seligmanns børnehave lige efter sommerferien sammen med de øvrige børn, som alle skal starte samtidig i 0’te klasse på skolen.

L​æs og hør hvad hvad Helene synes om børnehaven og hør også, hvad Carla og kammeraten Christian har at fortælle.

Helene: Børnehavebørn har godt af at blive udfordret

​”Det er fantastisk at have Carla i børnehaven på Kirstine Seligmanns Skole. Jeg oplever et engagement og en entusiasme blandt de ansatte, som man sjældent ser.

Der er en høj faglighed i børnehaven. Pædagogerne er knalddygtige, de ser det enkelte barns udviklingspotentiale og sørger for, at de bliver udfordret. Børnene starter som fem-årige, et år før de skal begynde i skolen, og hverdagen i børnehaven er lagt til rette, så børnene bliver gjort klar til at starte i 0’te klasse. Det faglige bliver leget ind i børnene, og det fungerer rigtig godt.

Den høje faglighed allerede fra børnehaven er en vigtig grund til, at vi har valgt Kirstine Seligmanns Skole til Carla. Samtidig kan jeg også godt lide, at der bliver stillet krav til os forældre. Vi skal involvere os i børnenes dagligdag i børnehaven og indgå aktivt i fællesskabet.

Der er så uendeligt mange muligheder, når vores børn vokser op og skal bestemme sig for, hvad de vil. Vi vil gerne give Carla det bedste grundlag at træffe beslutninger på. Vi vurderer, at de lidt gammeldags dyder, som lever her, er sunde at fastholde i en foranderlig verden.”

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej