Kirstine Seligmanns Skole er privatskolen i hjertet af Vejle med et ambitiøst tilbud til børn og unge fra børnehave til 17 år. Her er faglighed i højsæde, uanset om du åbner døren til børnehaven, til SFO’en eller skolen, og det samme er fællesskab og godt humør. Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Stærkt forældresamarbejde

I 1882 underviste skolens grundlægger, Kirstine Seligmann, sine første elever i et tæt samarbejde med deres forældre. Traditionen for stærkt forældresamarbejde er videreført og gælder den dag i dag.

SFO:

Vi arbejder tæt sammen med skolen om at skabe sammenhæng i børnenes hverdag.

SFO'ens adresse:

Worsaaesgade 6, 7100 Vejle.

Direkte nummer til SFO:

75 72 62 87

Alle vil blive tilknyttet Tabulex og her kunne finde og modtage informationer.

​I SFO går vi op i at holde forældre opdateret på, hvad der sker i deres børns hverdag.

Med Tabulex kan du som forælder få billeder, opslag og begivenheder fra Kirstine Seligmanns SFO og børnehave direkte på mobilen som genvej eller direkte på din e-mail.
Benyt linket her (første login er med NemID):

www.SFOweb.dk

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

EAN: 5790002726996

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej