Temadage 2020

Temadagene foregik i dagene d.15.-17. januar.

Dagene var præget af engagerede elever og personale - og en positiv og god stemning, som det tydeligt fremgår af billederne.

Der blev arbejdet med forskellige temaer på de forskellige trin:

0.-3. årgange arbejdede bl.a. med temaerne "Nye fællesskaber og robusthed". Et af højdepunkterne var bl.a. en fælles tur til Trelde Næs.​

4.- 6. årganges temaer var "Samarbejde og gruppearbejde". Her gennemførtes forskellige konkurrencer og dyster, bl.a. en  Snickersturnering.

7. årgang fordybede sig i faget hjemkundskab, som er prøvefag i næste skoleår. Mexicansk og italiensk mad var fokusområder.

8. årgang havde "kulturdage", hvor der blev arbejdet projekt-og problemorienteret med gennemførelse af miniprojektet "Danskhed".

9. årgang arbejde med den fællesfaglige naturfagsprøve. Her afsluttedes med prøveeksamener, hvor udvalgte grupper fik afprøvet prøveformen.

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej