Indvielse af ny skolebygning

Torsdag d. 14. oktober blev skolens nye, flotte bygning på hjørnet af Nørrebrogade/Ørstedsgade indviet med pomp og pragt.

Om formiddagen blev indvielsen fejret sammen med alle skolens elever. Her holdt skoleleder Vibeke Juul Johansen indvielsestale. Elevrådsformanden for det store elevråd, Signe, holdt også en tale, og derefter klippede hun snoren på den øverste trappe udenfor sammen med elevrådsformanden, Asger, fra det lille elevråd.

Til sidst var der rundvisning for alle elever i bygningen. Dagen sluttede med uddeling af kage fra "For Emma" og juice i den nye multihal. 

Om eftermiddagen var der reception. 

Her bød skolens bestyrelsesformand, Jakob Østergaard, velkommen, skoleleder, Vibeke Juul Johansen, holdt indvielsestale, og Vejles viceborgmester, Dan Arnløv ønskede skolen tillykke med den nye bygning, hvorefter han klippede snoren til opgangen til skolebygningen og erklærede bygningen for åben.

Som det ses på billederne, var stemningen i top.

​​Vil du se mere til vores skole?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende projekter m.m.

Faglighed, fællesskab og dannelse

Vi har den overbevisning, at kun når læring og fællesskab går hånd i hånd, trives hvert enkelt barn og ung og udvikler den dannelse, som sikrer et stærkt fodfæste i livet. Kirstine Seligmanns Skoles stærke traditioner udgør fundamentet for faglighed, fællesskab og dannelse.

Adresse

Kirstine Seligmanns Skole

Herslebsgade 3, 7100 Vejle

CVR: 44448416

Kontakt os

☎ Telefon: 75 82 04 52

✉ E-mail: kss@kssvejle.dk

Find vej